Arabisch voor beginners: Shû fii?

Arabisch | 8 bijeenkomsten op donderdag. Start: april 2024. Tijd: 19.00-20.15 uur.
Cursuslocatie: La Bellettsa, Kardinaal van Rossumplein 99, Maastricht
Prijs: € 193 (incl. cursusmateriaal)

Cursusbeschrijving
Shû fii? Wat is er? Elke cursus Epimedium A1 Arabisch voor beginners is opgebouwd rond andere communicatieve thema’s. Elke les heeft een ander thema. Daarnaast wordt er elke week ook aandacht besteed aan de manier waarop het Arabisch in elkaar zit: de grammatica.

In elke A1-cursus leer je stap voor stap de tegenwoordige tijd. Daarnaast zijn er grammaticale zaken die in de ene cursus dieper behandeld worden, en in de andere niet of minder.

Enkele onderwerpen uit deze cursus: lichaamsdelen, naar de dokter gaan, eten en drinken bestellen, de weg wijzen, kloktijden, je dagelijks leven...

Arabisch voor beginners bij Epimedium
In totaal zijn er vier cursussen A1 Arabisch voor beginners. Elke cursus bestaat uit acht lessen en kan los gevolgd worden. Het unieke van de methode van Epimedium is dat elke beginnerscursus geschikt is als instapcursus voor wie nog nooit Arabisch heeft gehad, maar ook voor wie al een, twee of drie cursussen heeft gevolgd. Wie de vier cursussen met succes heeft gevolgd, beheerst het Arabisch op niveau A1.

De basis van de cursussen is het Syrisch-Palestijns, de taalvariant die onder meer gesproken wordt in SyriŽ, Libanon, JordaniŽ en de Palestijnse gebieden -- maar waarmee je je ook in Irak, Saoedi-ArabiŽ en de Golfstaten heel goed kunt redden.

De lessen worden gegeven door een ervaren talendocent, met assistentie van een native speaker.

Cursusmateriaal
Het cursusmateriaal is bij de cursusprijs inbegrepen.

Inschrijven voor deze cursus?
Mail naar cursussen@epimedium.nl, of bel (043) 3250149.

 
7/9/2023
 

 

Epimedium
La Bellettsa
Kardinaal van Rossumplein 99
6221 SZ Maastricht
cursussen@epimedium.nl
T (043) 325 0149 (ma-vr, 9-17 uur)
KvK 14063867