Praktische informatie

Hoe schrijf ik me in?
Inschrijven kan per mail, telefonisch of via de post. Stuur ons een bericht met je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, dan sturen wij je een bevestiging. Schrijf zo vroeg mogelijk in, des te eerder kunnen wij beslissen of een cursus door kan gaan.

Cursusprijzen
Alle cursusprijzen zijn inclusief cursusmateriaal. Eventuele handboeken of woordenboeken zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen. Als je zelf iets moet aanschaffen, staat dat vermeld bij de cursusbeschrijving.

Bevestiging en betaling
Na inschrijving sturen we een bevestiging van inschrijving. Je krijgt per mail een factuur toegestuurd. Het cursusgeld moet vr de eerste bijeenkomst zijn betaald.

Annuleren
Tot een week voordat de cursus begint is annuleren kosteloos. Daarna rekenen we 10 euro annuleringskosten. Wie annuleert na de eerste bijeenkomst is het volledige cursusgeld verschuldigd.

Een individuele les afzeggen?
Volg je individuele lessen en kun je een keer niet komen? Geen ramp. Zorg wel dat je je minimaal 24 uur vr het afgesproken tijdstip afmeldt. Bij te late afmelding wordt de gemiste les gewoon in rekening gebracht.

Gaat de cursus door?
Een cursus gaat in elk geval door bij minimaal vier inschrijvingen. Zijn het er minder, dan moet worden overlegd met de docent. Schrijf dus zo vroeg mogelijk in: hoe eerder je inschrijft, hoe eerder duidelijk is of de cursus door kan gaan.

Mocht een cursus onverhoopt niet doorgaan, dan laten we dat zo snel mogelijk weten. Het betaalde cursusgeld krijg je dan teruggestort.

Waar wordt de cursus gegeven?
Alle cursussen worden gegeven in Maastricht, meestal in La Bellettsa, Kardinaal van Rossumplein 99. In verband met de corona-maatregelen geldt momenteel een maximum van zeven cursisten. Volg je de lessen liever vanuit thuis via Zoom? Dat kan. Neem daarover contact met ons op.

Schrijf in voor een proefles
Wil je weten of een cursus iets voor je is? Van elke cursus kun je de eerste les bijwonen voor slechts 25 euro, inclusief eventueel cursusmateriaal voor die les. Pas daarna beslis je of je je voor de hele cursus wilt inschrijven.

Prijsgarantie: wie na de proefles besluit om de hele cursus te volgen, betaalt in totaal niet meer dan het normale cursusgeld. Het geld dat je hebt betaald voor de proefles wordt dus van de cursusprijs afgetrokken.

Persoonsgegevens
Wie zich voor een cursus opgeeft, moet naam, adres, telefoonnummer en (zo mogelijk) e-mailadres verstrekken.
Wij gebruiken die gegevens voor de facturering en om informatie te sturen over onze activiteiten. Wij geven je gegevens niet door aan derden. De docent van de cursus krijgt een lijst met deelnemers.
Stel je geen prijs meer op verdere toezending van informatie, stuur ons dan een briefje of e-mail. Wij verwijderen je dan uit ons bestand.

Tevredenheidsgarantie
Wij hopen natuurlijk dat onze cursussen aan je verwachting beantwoorden.
Komt de inhoud van de cursus niet overeen met de beschrijving op deze website en ben je daarover zeer ontevreden? Dan kun je je geld terugkrijgen. Voorwaarde is wel dat je alle bijeenkomsten hebt bijgewoond en schriftelijk aangeeft op welke punten de cursus niet aan je verwachtingen voldeed. Zo help je ons bij het verbeteren van ons cursusaanbod.

Let op: wie om welke reden dan ook een of meer bijeenkomsten niet heeft kunnen bijwonen, heeft geen recht op restitutie.

Aansprakelijkheid
Epimedium is een particuliere onderneming, eigendom van en gedreven door cursusmaker Maarten Arends. Hij is eindverantwoordelijke voor de cursussen. Mocht er iets misgaan, dan is hij ook aansprakelijk.

Ten slotte
Alle cursusinformatie op deze site onder voorbehoud. De beschrijving van de inhoud van een cursus is definitief op het moment dat de cursus van start gaat.
Door omstandigheden (bijvoorbeeld wegens ziekte van een docent) kunnen cursusdata wijzigen. Mocht een bijeenkomst uitvallen, dan wordt die op een later tijdstip ingehaald, in overleg met de cursisten.

 
29/7/2020
 

 

Epimedium
La Bellettsa
Kardinaal van Rossumplein 99
6221 SZ Maastricht
cursussen@epimedium.nl
T (043) 325 0149 (ma-vr, 9-17 uur)
KvK 14063867