Arabisch voor beginners: Merhaba!

Arabisch | 7 bijeenkomsten op donderdagavond. Start: donderdag 18 januari 2018. Tijdstip: 18.45-20.15 uur.
Cursuslocatie: La Bellettsa, Kardinaal van Rossumplein 99, Maastricht
Prijs: € 149 (incl. cursusmateriaal)

Arabisch voor beginners bij Epimedium
Praktische, vlotte talencursus volgens de unieke methode van Epimedium. In zeven lessen de eerste beginselen leren van de Arabische taal – en ook nog een en ander opsteken van de Arabische cultuur.

In deze cursus maak je kennis met het Syrisch-Arabisch, dat onder meer gesproken wordt in Syrië, Libanon, Jordanië en de Palestijnse gebieden – maar waarmee je je ook in Irak, Saoedi-Arabië en de Golfstaten heel goed kunt redden.

De lessen worden gegeven door een ervaren talendocent, met assistentie van een native speaker.

Er zijn vier Epimediumcursussen Arabisch voor beginners. Dit cursusseizoen worden in elk geval de volgende cursussen aangeboden:

Bij voldoende belangstelling organiseren we aansluitend een vervolgcursus.

De talencursussen van Epimedium zijn zo opgebouwd dat elke cursus een afgerond geheel vormt en los gevolgd kan worden. Het unieke van de methode van Epimedium is dat elke beginnerscursus geschikt is als instapcursus voor wie nog nooit Arabisch heeft gehad, maar ook voor wie al een, twee of drie cursussen heeft gevolgd. Wie de vier cursussen met succes heeft gevolgd, beheerst het Arabisch op niveau A1.

Cursusbeschrijving
Merhaba! Hallo! Elke cursus Arabisch voor beginners is opgebouwd rondom andere thema's en vaardigheden. In deze cursus leer je onder meer praten over jezelf, je werk, je hobby’s, vakantie en het weer – en anderen daarnaar te vragen. Elk van de vier vaardigheden spreken, luisteren, lezen en schrijven komt aan bod. De nadruk ligt op spreken en luisteren, maar je leert ook in kort bestek lezen en schrijven in het Arabisch – bijvoorbeeld een formulier invullen en je naam schrijven. De voertaal is Nederlands met Arabisch.

Cursusmateriaal
Een klapper met cursusmateriaal is bij de cursusprijs inbegrepen.

Inschrijven voor deze cursus?
Mail naar cursussen@epimedium.nl, of bel (043) 3250149.

 
14/1/2018
 

Epimedium
La Bellettsa
Kardinaal van Rossumplein 99
6221 SZ Maastricht
cursussen@epimedium.nl
T (043) 325 0149 (ma-vr, 9-17 uur)
KvK 14063867