Spaans bij Epimedium

A1 Spaans voor beginners bij Epimedium
De cursussen Epimedium A1 Spaans voor beginners zijn bedoeld voor wie het Spaans op niveau A1 wil leren spreken, schrijven, lezen en verstaan. In totaal zijn er vier verschillende cursussen. Bij elkaar vormen die niveau A1 van het Europees referentiekader (ERK):

Alle cursussen A1 Spaans voor beginners kunnen als groepscursus of individueel gevolgd worden.

Spaans con­ver­sa­tie
Je hebt de basisgrammatica gehad en wilt nu graag ook echt wat Spaans leren praten? Dan is Spaans conversatie dé cursus voor jou.

Voor meer informatie over deze cursus ga naar: Spaans conversatie.

Spaans conversatie wordt ingeroosterd bij minimaal 3 cursisten.

Wat maakt onze cursussen uniek?
De talencursussen van Epimedium zijn zo opgebouwd dat elke cursus een afgerond geheel vormt. Elke cursus kan los gevolgd worden, ook als je een absolute beginner bent en nog geen van de andere cursussen hebt gedaan. Wie de vier cursussen A1 Spaans voor beginners met succes heeft gevolgd, beheerst het Spaans op niveau A1.

Cursusopbouw
Elke cursus is opgebouwd rond andere communicatieve thema’s. Elke les heeft een ander thema. Daarnaast wordt er elke week ook aandacht besteed aan de manier waarop het Spaans in elkaar zit: de grammatica.

In elke A1-cursus leer je stap voor stap de vormen van de tegenwoordige tijd. Daarnaast zijn er grammaticale zaken die in de ene cursus dieper behandeld worden, en in de andere niet of minder.

De basis van de cursussen is het standaard-Spaans (Castiliaans), maar ook de specifieke kenmerken van de Spaans-Amerikaanse dialecten komen aan de orde.

Studielast
Wie een taal goed wil leren, moet er tijd in steken. Hoeveel tijd je eraan besteedt, bepaal je helemaal zelf. Maar het is altijd beter om er elke dag aan te werken (al is het maar tien minuten), dan één keer per week alles erin proberen te stampen.

Hoeveel tijd je nodig hebt, hangt af van je eigen aanleg. Als je eerder al een vreemde taal hebt geleerd, zal het meestal makkelijker zijn om er een nieuwe taal bij te leren. Maar ook als je geen talenknobbel hebt, kun je best nog een nieuwe taal leren. Ook als je al wat ouder bent. Als je het maar op een handige manier aanpakt. In elke cursus krijg je tips om je te helpen bij het leren.

Cursusmateriaal
Cursusmateriaal is bij de cursusprijs inbegrepen.

Inschrijven voor een cursus?
Mail naar cursussen@epimedium.nl, of bel (043) 3250149.

 
8/9/2023
 

 

Epimedium
La Bellettsa
Kardinaal van Rossumplein 99
6221 SZ Maastricht
cursussen@epimedium.nl
T (043) 325 0149 (ma-vr, 9-17 uur)
KvK 14063867