Ko­re­aans bij Epimedium

A1 Ko­re­aans voor beginners bij Epimedium
De cursussen Epimedium A1 Ko­re­aans voor beginners zijn bedoeld voor wie het Koreaans op niveau A1 wil leren spreken, schrijven, lezen en verstaan. In totaal zijn er vier verschillende cursussen. Bij elkaar vormen die niveau A1 van het Europees referentiekader (ERK).

Niveau A1 bestaat uit de volgende cursussen:

Wat maakt onze cursussen uniek?
Bij Epimedium werken we met eigen materiaal, volgens een eigen opzet. De talencursussen van Epimedium zijn zo opgebouwd dat elke cursus een afgerond geheel vormt. Elke cursus kan los gevolgd worden, ook als je een absolute beginner bent en nog geen van de andere cursussen hebt gedaan. Wie de vier cursussen A1 Ko­re­aans voor beginners met succes heeft gevolgd, beheerst het Koreaans op niveau A1.

Cursusopbouw
Elke cursus is opgebouwd rond andere communicatieve thema’s. Elke les heeft een ander thema. Daarnaast wordt er elke week ook aandacht besteed aan de manier waarop het Koreaans in elkaar zit: de grammatica.

Studielast
Wie een taal goed wil leren, moet er tijd in steken. Hoeveel tijd je eraan besteedt, bepaal je helemaal zelf. Maar het is altijd beter om er elke dag aan te werken (al is het maar tien minuten), dan één keer per week alles erin proberen te stampen.

Hoeveel tijd je nodig hebt, hangt af van je eigen aanleg. Als je eerder al een vreemde taal hebt geleerd, zal het meestal makkelijker zijn om er een nieuwe taal bij te leren. Maar ook als je geen talenknobbel hebt, kun je best nog een nieuwe taal leren. Ook als je al wat ouder bent. Als je het maar op een handige manier aanpakt. In elke cursus krijg je tips om je te helpen bij het leren.

Cursusmateriaal
Bij elke cursus hoort een klapper met lesmateriaal. Die is bij de cursusprijs inbegrepen. Verder is er een website met daarop alle luisteroefeningen.

Inschrijven voor deze cursus?
Mail naar cursussen@epimedium.nl, of bel (043) 3250149.

 
14/9/2022
 

 

Epimedium
La Bellettsa
Kardinaal van Rossumplein 99
6221 SZ Maastricht
cursussen@epimedium.nl
T (043) 325 0149 (ma-vr, 9-17 uur)
KvK 14063867