Japans bij Epimedium

A1 Japans voor beginners bij Epimedium
De cursussen A1 Japans voor beginners van Epimedium zijn bedoeld voor wie het Japans op niveau A1 wil beheersen. De nadruk ligt op spreken en verstaan, maar ook lezen en schrijven komen aan bod. In totaal zijn er vier verschillende cursussen. Bij elkaar vormen die niveau A1 van het Europees referentiekader (ERK):

Japans schrift voor beginners
Als inleiding op het verwerven van lees- en schrijfvaardigheid in het Japans bieden we de volgende cursussen aan:

Japans conversatie
Voor wie na de vier A1-cursussen verder wil, zijn er cursussen Japans conversatie. Elke cursus duurt vijf lessen en wordt gegeven door een native speaker. Kijk hier voor meer info:

Wat maakt onze cursussen uniek?
Bij Epimedium werken we met eigen materiaal, volgens een eigen opzet. De talencursussen van Epimedium zijn zo opgebouwd dat elke cursus een afgerond geheel vormt. Elke cursus kan los gevolgd worden, ook als je een absolute beginner bent en nog geen van de andere cursussen hebt gedaan. Wie de vier cursussen A1 Japans voor beginners met succes heeft gevolgd, beheerst het Japans op niveau A1.

Cursusopbouw
Elke cursus is opgebouwd rond andere communicatieve thema’s. Elke les heeft een ander thema. Daarnaast wordt er elke week ook aandacht besteed aan de manier waarop het Japans in elkaar zit: de grammatica.

Studielast
Wie een taal goed wil leren, moet er tijd in steken. Hoeveel tijd je eraan besteedt, bepaal je helemaal zelf. Maar het is altijd beter om er elke dag aan te werken (al is het maar tien minuten), dan één keer per week alles erin proberen te stampen.

Hoeveel tijd je nodig hebt, hangt af van je eigen aanleg. Als je eerder al een vreemde taal hebt geleerd, zal het meestal makkelijker zijn om er een nieuwe taal bij te leren. Maar ook als je geen talenknobbel hebt, kun je best nog een nieuwe taal leren. Ook als je al wat ouder bent. Als je het maar op een handige manier aanpakt. In elke cursus krijg je tips om je te helpen bij het leren.

Cursusmateriaal
Het lesmateriaal bij de cursussen is bij de cursusprijs inbegrepen.

Inschrijven voor een cursus?
Mail naar cursussen@epimedium.nl, of bel (043) 3250149.

 
15/9/2022
 

 

Epimedium
La Bellettsa
Kardinaal van Rossumplein 99
6221 SZ Maastricht
cursussen@epimedium.nl
T (043) 325 0149 (ma-vr, 9-17 uur)
KvK 14063867