Zweeds voor beginners: Var finns det?

Zweeds | 9 bijeenkomsten op donderdagavond. Start: maart 2023. Tijd: 19.00-20.15 uur.
Cursuslocatie: La Bellettsa, Kardinaal van Rossumplein 99, Maastricht
Prijs: € 216 (9 lessen, incl. cursusmateriaal) / € 170 (alleen de laatste 7 lessen)

Cursusbeschrijving
Var finns det? Waar is dat? Elke cursus Epimedium A1 Zweeds voor beginners is opgebouwd rond andere communicatieve thema’s. Elke les heeft een ander thema. Daarnaast wordt er elke week ook aandacht besteed aan de manier waarop het Zweeds in elkaar zit: de grammatica.

In elke A1-cursus leer je simpele zinnen maken in de tegenwoordige tijd. Daarnaast zijn er grammaticale zaken die in de ene cursus dieper behandeld worden, en in de andere niet of minder.

Enkele onderwerpen uit deze cursus: de weg vragen en anderen de weg wijzen, kaartjes kopen, bij de garage je auto laten repareren, de indeling en inrichting van een huis of appartement beschrijven, over eigenschappen praten (groot, klein, duur, goedkoop, makkelijk, moeilijk...). De nadruk ligt op spreken en luisteren, maar ook lezen en schrijven komen aan bod.

Zweeds voor beginners bij Epimedium
In totaal zijn er vier cursussen A1 Zweeds voor beginners. Elke cursus bestaat uit zeven lessen en kan los gevolgd worden. Het unieke van de methode van Epimedium is dat elke beginnerscursus geschikt is als instapcursus voor wie nog nooit Zweeds heeft gehad, maar ook voor wie al een, twee of drie cursussen heeft gevolgd. Wie de vier cursussen met succes heeft gevolgd, beheerst het Zweeds op niveau A1.

A1plus-variant: twee extra inleidende lessen
De cursus opent met twee extra inleidende lessen. Je leert dan al een aantal zinnen die niet alleen praktisch zijn, maar die je ook helpen om bij de “echte” lessen de Zweedse grammatica steviger onder de knie te krijgen.

De lessen worden gegeven door een ervaren talendocent, met assistentie van een native speaker.

Cursusmateriaal
Het cursusmateriaal is bij de cursusprijs inbegrepen.

Inschrijven voor deze cursus?
Mail naar cursussen@epimedium.nl, of bel (043) 3250149.

 
12/9/2022
 

 

Epimedium
La Bellettsa
Kardinaal van Rossumplein 99
6221 SZ Maastricht
cursussen@epimedium.nl
T (043) 325 0149 (ma-vr, 9-17 uur)
KvK 14063867