Zweeds voor beginners: Skål!

Zweeds | 8 bijeenkomsten op maandag. Start: december 2023. Tijd: 20.15-21.30 uur.
Cursuslocatie: La Bellettsa, Kardinaal van Rossumplein 99, Maastricht
Prijs: € 193 (incl. cursusmateriaal)

Cursusbeschrijving
Skål! Proost! Elke cursus Epimedium A1 Zweeds voor beginners is opgebouwd rond andere communicatieve thema’s. Elke les heeft een ander thema. Daarnaast wordt er elke week ook aandacht besteed aan de manier waarop het Zweeds in elkaar zit: de grammatica.

In elke A1-cursus leer je simpele zinnen maken in de tegenwoordige tijd. Daarnaast zijn er grammaticale zaken die in de ene cursus dieper behandeld worden, en in de andere niet of minder.

In deze cursus staat eten en drinken centraal: iets bestellen in bar of restaurant, boodschappen doen, maar ook een hotelkamer boeken, kaartjes kopen, met het openbaar vervoer reizen, klokkijken op zijn Zweeds -- en meer. De nadruk ligt op spreken en luisteren, maar ook lezen en schrijven komen aan bod.

Zweeds voor beginners bij Epimedium
In totaal zijn er vier cursussen A1 Zweeds voor beginners. Elke cursus bestaat uit acht lessen en kan los gevolgd worden. Het unieke van de methode van Epimedium is dat elke beginnerscursus geschikt is als instapcursus voor wie nog nooit Zweeds heeft gehad, maar ook voor wie al een, twee of drie cursussen heeft gevolgd. Wie de vier cursussen met succes heeft gevolgd, beheerst het Zweeds op niveau A1.

De lessen worden gegeven door een ervaren talendocent, met assistentie van een native speaker.

Cursusmateriaal
Het cursusmateriaal is bij de cursusprijs inbegrepen.

Inschrijven voor deze cursus?
Mail naar cursussen@epimedium.nl, of bel (043) 3250149.

 
8/9/2023
 

 

Epimedium
La Bellettsa
Kardinaal van Rossumplein 99
6221 SZ Maastricht
cursussen@epimedium.nl
T (043) 325 0149 (ma-vr, 9-17 uur)
KvK 14063867