Grieks voor beginners: Gia sou!

Grieks | 8 bijeenkomsten op donderdag. Start: donderdag 28 september 2023. Tijd: 20.15-21.30 uur.
Cursuslocatie: La Bellettsa, Kardinaal van Rossumplein 99, Maastricht
Prijs: € 193 (incl. cursusmateriaal)

Cursusbeschrijving
Gia sou! Hallo! Elke cursus Epimedium A1 Grieks voor beginners is opgebouwd rond andere communicatieve thema’s. Elke les heeft een ander thema. Daarnaast wordt er elke week ook aandacht besteed aan de manier waarop het Grieks in elkaar zit: de grammatica.

In elke A1-cursus leer je stap voor stap de tegenwoordige tijd. Daarnaast zijn er grammaticale zaken die in de ene cursus dieper behandeld worden, en in de andere niet of minder.

Enkele onderwerpen uit deze cursus: jezelf voorstellen, werk, hobby’s en vrijetijd, familie, het weer, datums... Je leert ook je naam schrijven in het Grieks en een formulier invullen. De nadruk ligt op spreken en luisteren. De meeste lees- en schrijfoefeningen zijn in transcriptie (Latijns alfabet), maar je krijgt ook oefeningen met het Griekse alfabet.

Grieks voor beginners bij Epimedium
In totaal zijn er vier cursussen A1 Grieks voor beginners. Elke cursus bestaat uit acht lessen en kan los gevolgd worden. Het unieke van de methode van Epimedium is dat elke beginnerscursus geschikt is als instapcursus voor wie nog nooit Grieks heeft gehad, maar ook voor wie al een, twee of drie cursussen heeft gevolgd. Wie de vier cursussen met succes heeft gevolgd, beheerst het Grieks op niveau A1.

De lessen worden gegeven door een ervaren talendocent, met assistentie van een native speaker.

Cursusmateriaal
Het cursusmateriaal is bij de cursusprijs inbegrepen.

Inschrijven voor deze cursus?
Mail naar cursussen@epimedium.nl, of bel (043) 3250149.

 
7/9/2023
 

 

Epimedium
La Bellettsa
Kardinaal van Rossumplein 99
6221 SZ Maastricht
cursussen@epimedium.nl
T (043) 325 0149 (ma-vr, 9-17 uur)
KvK 14063867