A1 Russisch voor beginners: Privjet!

Russisch | 7 bijeenkomsten op dinsdagavond. Start: dinsdag 22 januari 2019. Tijd: 17.15-18.45 uur.
Cursuslocatie: La Bellettsa, Kardinaal van Rossumplein 99, Maastricht
Prijs: € 149 (incl. cursusmateriaal)

Russisch voor beginners bij Epimedium
Praktische, vlotte talencursus volgens de unieke methode van Epimedium. In zeven lessen de eerste beginselen leren van de Russische taal en ook nog een en ander opsteken van de Russische cultuur.

De lessen worden gegeven door een ervaren talendocent, met assistentie van een native speaker.

Er zijn vier Epimediumcursussen A1 Russisch voor beginners. Elke cursus staat op zichzelf. Dit cursusseizoen bestaat het cursusprogramma in elk geval uit:

Bij voldoende belangstelling wordt aansluitend een vervolgcursus georganiseerd.

De talencursussen van Epimedium zijn zo opgebouwd dat elke cursus een afgerond geheel vormt en los gevolgd kan worden. Het unieke van de methode van Epimedium is dat elke beginnerscursus geschikt is als instapcursus voor wie nog nooit Russisch heeft gehad, maar ook voor wie al een, twee of drie cursussen heeft gevolgd. Wie de vier cursussen met succes heeft gevolgd, beheerst het Russisch op niveau A1.

Cursusbeschrijving
Privjet! Hallo! Elke cursus Russisch voor beginners is opgebouwd rondom andere thema's en vaardigheden. In deze cursus leer je onder meer praten over jezelf, je werk, je hobbys, vakantie en het weer en anderen daarnaar te vragen. Elk van de vier vaardigheden spreken, luisteren, lezen en schrijven komt aan bod. De nadruk ligt op spreken en luisteren, maar je leert ook in kort bestek lezen en schrijven in het Russisch bijvoorbeeld een formulier invullen en je naam schrijven. De voertaal is Nederlands met Russisch.

Cursusmateriaal
Een klapper met cursusmateriaal is bij de cursusprijs inbegrepen.

Inschrijven voor deze cursus?
Mail naar cursussen@epimedium.nl, of bel (043) 3250149.

 
31/12/2018
 

Epimedium
La Bellettsa
Kardinaal van Rossumplein 99
6221 SZ Maastricht
cursussen@epimedium.nl
T (043) 325 0149 (ma-vr, 9-17 uur)
KvK 14063867