Koreaans voor beginners: Gonbč!

Koreaans | 7 bijeenkomsten op maandagavond. Start: september 2019. Tijd: 20.15-21.45 uur.
Cursuslocatie: La Bellettsa, Kardinaal van Rossumplein 99, Maastricht
Prijs: € 149 (incl. cursusmateriaal)

Koreaans voor beginners bij Epimedium
Praktische, vlotte talencursus volgens de unieke methode van Epimedium. In zeven lessen de eerste beginselen leren van de Koreaanse taal – en ook nog een en ander opsteken van de Koreaanse cultuur.

De lessen worden gegeven met assistentie van een native speaker.

Er zijn vier verschillende cursussen Koreaans voor beginners. Dit cursusjaar worden in ieder geval de volgende cursussen aangeboden:

De talencursussen van Epimedium zijn zo opgebouwd dat elke cursus een afgerond geheel vormt en los gevolgd kan worden. Het unieke van de methode van Epimedium is dat elke beginnerscursus geschikt is als instapcursus voor wie nog nooit Koreaans heeft gehad, maar ook voor wie al een, twee of drie cursussen heeft gevolgd. Wie de vier cursussen met succes heeft gevolgd, beheerst het Koreaans op niveau A1.

Cursusbeschrijving
Gonbč! Proost! Elke cursus Koreaans voor beginners is opgebouwd rondom andere thema’s en vaardigheden. In deze cursus leer je onder meer boodschappen doen, eten en drinken bestellen in café of restaurant en een hotelkamer boeken. Elk van de vier vaardigheden spreken, luisteren, lezen en schrijven komt aan bod. De nadruk ligt op spreken en luisteren, maar je leert ook een beetje lezen en schrijven in het Koreaans. De voertaal is Nederlands met Koreaans.

Cursusmateriaal
Een klapper met cursusmateriaal is bij de cursusprijs inbegrepen.

Inschrijven voor deze cursus?
Mail naar cursussen@epimedium.nl, of bel (043) 3250149.

 
31/12/2018
 

Epimedium
La Bellettsa
Kardinaal van Rossumplein 99
6221 SZ Maastricht
cursussen@epimedium.nl
T (043) 325 0149 (ma-vr, 9-17 uur)
KvK 14063867