Noors voor beginners: Hei!

Noors | 7 bijeenkomsten op maandagavond. Deze cursus wordt ingeroosterd bij minimaal 4 deelnemers. Tijd: 20.30-21.45 uur.
Cursuslocatie: La Bellettsa, Kardinaal van Rossumplein 99, Maastricht
Prijs: € 149 (incl. cursusmateriaal)

Cursusbeschrijving
Hei! Hallo! Elke cursus Epimedium A1 Noors voor beginners is opgebouwd rond andere communicatieve thema’s. Elke les heeft een ander thema. Daarnaast wordt er elke week ook aandacht besteed aan de manier waarop het Noors in elkaar zit: de grammatica.

In elke A1-cursus leer je simpele zinnen maken in de tegenwoordige tijd. Daarnaast zijn er grammaticale zaken die in de ene cursus dieper behandeld worden, en in de andere niet of minder.

Enkele onderwerpen uit deze cursus: jezelf voorstellen, werk, hobby’s en vrijetijd, familie, het weer, de datum... Je leert ook rekenen op zijn Noors en een formulier invullen. De nadruk ligt op spreken en luisteren, maar ook lezen en schrijven komen aan bod.

Bokmål, Nynorsk en gesproken Noors
Noorwegen kent twee officiële schrijftalen: Bokmål en Nynorsk. In de cursus leer je Bokmål (de meest gebruikte schrijftaal), maar dan wel met extra aandacht voor de eigenaardigheden van het Nynorsk. De spreektaal die je leert is die van de native speaker.

Noors voor beginners bij Epimedium
In totaal zijn er vier cursussen A1 Noors voor beginners. Elke cursus bestaat uit zeven lessen en kan los gevolgd worden. Het unieke van de methode van Epimedium is dat elke beginnerscursus geschikt is als instapcursus voor wie nog nooit Noors heeft gehad, maar ook voor wie al een, twee of drie cursussen heeft gevolgd. Wie de vier cursussen met succes heeft gevolgd, beheerst het Noors op niveau A1.

De lessen worden gegeven door een ervaren talendocent, met assistentie van een native speaker.

Cursusmateriaal
Een klapper met cursusmateriaal is bij de cursusprijs inbegrepen.

Inschrijven voor deze cursus?
Mail naar cursussen@epimedium.nl, of bel (043) 3250149.

 
27/1/2021
 

Noors cursus­jaar 2020-2021

 

Al­le Noors op een rij­tje

Cur­sus­jaar 2020-2021
Epimedium
La Bellettsa
Kardinaal van Rossumplein 99
6221 SZ Maastricht
cursussen@epimedium.nl
T (043) 325 0149 (ma-vr, 9-17 uur)
KvK 14063867