A1 Latijn voor beginners: Hic sum!

Latijn | 8 bijeenkomsten. Deze cursus wordt ingeroosterd bij minimaal 4 deelnemers. Individuele lessen mogelijk (prijs op aanvraag).
Cursuslocatie: La Bellettsa, Kardinaal van Rossumplein 99, Maastricht
Prijs: € 193 (incl. cursusmateriaal)

Latijn voor beginners bij Epimedium
Praktische, vlotte talencursus volgens de unieke methode van Epimedium. In acht lessen de eerste beginselen leren van de Latijnse taal -- en ook nog een en ander opsteken van de Romeinse en post-Romeinse cultuur. Geen duffe rijtjes stampen, geen vertalingen maken, maar meteen aan de slag. Leer Latijn zoals elke andere taal: door te doen!

Er zijn in totaal vier Epimediumcursussen Latijn voor beginners.

De talencursussen van Epimedium zijn zo opgebouwd dat elke cursus een afgerond geheel vormt en los gevolgd kan worden. Het unieke van de methode van Epimedium is dat elke beginnerscursus geschikt is als instapcursus voor wie nog nooit Latijn heeft gehad, maar ook voor wie al een, twee of drie cursussen heeft gevolgd. Wie de vier cursussen met succes heeft gevolgd, beheerst het Latijn op niveau A1.

Cursusbeschrijving
Hic sum! Hier ben ik! Elke cursus Latijn voor beginners is opgebouwd rondom andere thema’s en vaardigheden. In deze cursus leer je onder meer praten over jezelf, je werk, je hobby’s, vakantie en het weer -- en anderen daarnaar te vragen. Elk van de vier vaardigheden spreken, luisteren, lezen en schrijven komt aan bod.

Ja, je leest het goed: in deze cursus leer je vanaf het begin het Latijn actief te gebruiken, in allerlei situaties. De taalbeheersing die je zo opdoet, helpt je bij het begrijpen en verstaan van Latijnse teksten. Ook die komen in deze cursus trouwens aan bod. Vanaf het begin maak je kennis met authentiek materiaal.

Cursusmateriaal
Cursusmateriaal is bij de cursusprijs inbegrepen.

Inschrijven voor deze cursus?
Mail naar cursussen@epimedium.nl, of bel (043) 3250149.

 
7/9/2023
 

 

Epimedium
La Bellettsa
Kardinaal van Rossumplein 99
6221 SZ Maastricht
cursussen@epimedium.nl
T (043) 325 0149 (ma-vr, 9-17 uur)
KvK 14063867