Portugees voor beginners: Onde está?

Portugees | 8 bijeenkomsten op dinsdag. Start: februari 2024. Tijd: 20.15-21.30 uur.
Cursuslocatie: La Bellettsa, Kardinaal van Rossumplein 99, Maastricht.
Prijs: € 193 (incl. cursusmateriaal)

Cursusbeschrijving
Onde está? Waar is dat? Elke cursus Epimedium A1 Portugees voor beginners is opgebouwd rond andere communicatieve thema’s. Elke les heeft een ander thema. Daarnaast wordt er elke week ook aandacht besteed aan de manier waarop het Portugees in elkaar zit: de grammatica.

In elke A1-cursus leer je simpele zinnen maken in de tegenwoordige tijd. Daarnaast zijn er grammaticale zaken die in de ene cursus dieper behandeld worden, en in de andere niet of minder.

Enkele onderwerpen uit deze cursus: de weg vragen en anderen de weg wijzen, kaartjes kopen, bij de garage je auto laten repareren, de indeling en inrichting van een huis of appartement beschrijven, over eigenschappen praten (groot, klein, duur, goedkoop, makkelijk, moeilijk...). De nadruk ligt op spreken en luisteren, maar ook lezen en schrijven komen aan bod.

Portugees voor beginners bij Epimedium
In totaal zijn er vier cursussen A1 Portugees voor beginners. Elke cursus bestaat uit acht lessen en kan los gevolgd worden. Het unieke van de methode van Epimedium is dat elke beginnerscursus geschikt is als instapcursus voor wie nog nooit Portugees heeft gehad, maar ook voor wie al een, twee of drie cursussen heeft gevolgd. Wie de vier cursussen met succes heeft gevolgd, beheerst het Portugees op niveau A1.

De lessen worden gegeven door een ervaren talendocent, met assistentie van een native speaker.

Cursusmateriaal
Een klapper met cursusmateriaal is bij de cursusprijs inbegrepen.

Inschrijven voor deze cursus?
Mail naar cursussen@epimedium.nl, of bel (043) 3250149.

 
8/9/2023
 

 

Epimedium
La Bellettsa
Kardinaal van Rossumplein 99
6221 SZ Maastricht
cursussen@epimedium.nl
T (043) 325 0149 (ma-vr, 9-17 uur)
KvK 14063867