Japans voor beginners: Konnichi-wa

Japans | 7 bijeenkomsten op maandagavond. Start: september 2021. Tijd: 18.45-20.15 uur. De A1plus-variant (twee extra inleidende lessen) start twee weken eerder, zelfde tijd.
Cursuslocatie: La Bellettsa, Kardinaal van Rossumplein 99, Maastricht
Prijs: EUR 149 (7 lessen, incl. cursusmateriaal) / EUR 189 (9 lessen, incl. cursusmateriaal)

Cursusbeschrijving
Konnichi-wa! Hallo! Elke cursus Epimedium A1 Japans voor beginners is opgebouwd rond andere communicatieve thema’s. Elke les heeft een ander thema. Daarnaast wordt er elke week ook aandacht besteed aan de manier waarop het Japans in elkaar zit: de grammatica.

In elke A1-cursus leer je simpele zinnen maken in de (informele) tegenwoordige tijd. Daarnaast zijn er grammaticale zaken die in de ene cursus dieper behandeld worden, en in de andere niet of minder.

Enkele onderwerpen uit deze cursus: jezelf voorstellen, werk, hobbys en vrijetijd, familie, het weer, de datum... Je leert ook rekenen op zijn Japans en een formulier invullen. De nadruk ligt op spreken en luisteren. De meeste lees- en schrijfoefeningen zijn in transcriptie (romaji), maar je krijgt ook oefeningen met het Japanse schrift. Als extra leer je elke week twee nieuwe kanji’s.

Japans voor beginners bij Epimedium
In totaal zijn er vier cursussen A1 Japans voor beginners. Elke cursus bestaat uit zeven lessen en kan los gevolgd worden. Het unieke van de methode van Epimedium is dat elke beginnerscursus geschikt is als instapcursus voor wie nog nooit Japans heeft gehad, maar ook voor wie al een, twee of drie cursussen heeft gevolgd. Wie de vier cursussen met succes heeft gevolgd, beheerst het Japans op niveau A1.

A1plus-variant: twee extra inleidende lessen
Wie wil kan voor de echte les 1 begint twee extra inleidende lessen volgen. Je leert dan al een aantal zinnen die niet alleen praktisch zijn, maar die je ook helpen om bij de “echte” lessen de Japanse grammatica steviger onder de knie te krijgen.

De lessen worden gegeven door een ervaren talendocent, met assistentie van een native speaker.

Cursusmateriaal
Het cursusmateriaal is bij de cursusprijs inbegrepen.

Inschrijven voor deze cursus?
Mail naar cursussen@epimedium.nl, of bel (043) 3250149.

 
27/1/2021
 

Epimedium
La Bellettsa
Kardinaal van Rossumplein 99
6221 SZ Maastricht
cursussen@epimedium.nl
T (043) 325 0149 (ma-vr, 9-17 uur)
KvK 14063867