A1 Spaans voor beginners: ¿Qué pasa?

Spaans | 7 bijeenkomsten. Deze cursus wordt op verzoek ingeroosterd. Individuele lessen mogelijk. Tijden in overleg.
Docent: Maarten Arends
Cursuslocatie: La Bellettsa, Kardinaal van Rossumplein 99, Maastricht
Prijs: € 149 (incl. cursusmateriaal)

A1 Spaans voor beginners bij Epimedium
Praktische, vlotte talencursus volgens de unieke methode van Epimedium. In zeven lessen de eerste beginselen leren van de Spaanse taal -- en ook nog een en ander opsteken van de Spaanse cultuur.

Er zijn vier Epimediumcursussen Spaans voor beginners. Bij elkaar vormen ze niveau A1 van het Europees referentiekader (ERK):

Elke cursus kan los gevolgd worden. Elke cursus is geschikt voor absolute beginners, ook als je nog geen van de andere cursussen hebt gevolgd.

Meer weten over de unieke Epimedium-methode? Kijk hier.

Cursusbeschrijving
¿Qué pasa? Wat is er aan de hand? In deze cursus leer je onder meer jezelf te redden bij dokter of tandarts, een formulier in te vullen, de weg te vragen en een afspraak te maken. Ook reserveringen maken en eten en drinken bestellen komen aan bod. Elk van de vier vaardigheden komt aan bod: luisteren, spreken, lezen, schrijven. De voertaal is zoveel mogelijk Spaans. Veel praktische conversatie-oefeningen.

Cursusmateriaal
Een klapper met cursusmateriaal is bij de cursusprijs inbegrepen. Bij de cursus hoort ook een website met alle luisteroefeningen en extra oefenmateriaal.

Inschrijven voor deze cursus?
Mail naar cursussen@epimedium.nl, of bel (043) 3250149.

 
14/1/2018
 

Epimedium
La Bellettsa
Kardinaal van Rossumplein 99
6221 SZ Maastricht
cursussen@epimedium.nl
T (043) 325 0149 (ma-vr, 9-17 uur)
KvK 14063867