A2 Ja­pans voor gevorderden

A2 Ja­pans voor gevorderden bij Epimedium
De cursussen Epimedium A2 Ja­pans voor gevorderden zijn bedoeld voor cursisten die het Japans op niveau A1 beheersen en hun kennis en vaardigheden graag willen verdiepen. Elke cursus (in totaal zijn het er vier) kan los gevolgd worden. Bij elkaar vormen de cursussen niveau A2 van het Europees referentiekader (ERK). Tot nu toe bestaat de cyclus uit:

Wat maakt onze cursussen uniek?
Bij Epimedium werken we met eigen materiaal, volgens een eigen opzet. De talencursussen van Epimedium zijn zo opgebouwd dat elke cursus een afgerond geheel vormt. Elke cursus kan los gevolgd worden. Wie de vier cursussen A2 Ja­pans voor beginners met succes heeft gevolgd, beheerst het Japans op niveau A2.

Cursusopbouw
Elke cursus is opgebouwd rond andere communicatieve thema’s. Elke les heeft een ander thema. Daarnaast wordt er elke week ook aandacht besteed aan de manier waarop het Japans in elkaar zit: de grammatica.

Op niveau A2 maak je verder uitgebreid kennis met het Japanse schrift. In de grammatica-oefeningen maken we gebruik van rômaji, maar in de authentieke leesteksten vind je kanji, hiragana en katakana.

Studielast
Wie een taal goed wil leren, moet er tijd in steken. Dat geldt al helemaal voor het Japans. Hoeveel tijd je eraan besteedt, bepaal je helemaal zelf. Maar het is altijd beter om er elke dag aan te werken (al is het maar tien minuten), dan één keer per week alles erin proberen te stampen.

Hoeveel tijd je nodig hebt, hangt af van je eigen aanleg. Als je eerder al een vreemde taal hebt geleerd, zal het meestal makkelijker zijn om er een nieuwe taal bij te leren. Maar ook als je geen talenknobbel hebt, kun je best nog een nieuwe taal leren. Ook als je al wat ouder bent. Als je het maar op een handige manier aanpakt. In elke cursus krijg je tips om je te helpen bij het leren.

Cursusmateriaal
Bij elke cursus hoort een klapper met lesmateriaal. Die is bij de cursusprijs inbegrepen.

Inschrijven voor een cursus?
Mail naar cursussen@epimedium.nl, of bel (043) 3250149.

 
3/1/2017
 

Epimedium
Postbus 4907
6202 TC Maastricht
cursussen@epimedium.nl
T (043) 325 0149 (ma-vr, 9-17 uur)
KvK 14063867