A1 Dutch for beginners: Waar is dat?

Nederlands (Dutch) | 7 bijeenkomsten. Cursus wordt ingeroosterd op verzoek. Tijdstip: 9.15-11.45 uur of 13.15-14.45 uur.
Docent: Maarten Arends
Cursuslocatie: La Bellettsa, Kardinaal van Rossumplein 99, Maastricht
Prijs: € 149 (incl. cursusmateriaal)

This page in English

Nederlands voor beginners bij Epimedium
Praktische, vlotte talencursus volgens de unieke methode van Epimedium. In zeven lessen de eerste beginselen leren van de Nederlandse taal – en ook nog een en ander opsteken van de Nederlandse cultuur.

Er zijn in totaal vier Epimediumcursussen Nederlands voor beginners. Elke cursus staat op zichzelf.

De talencursussen van Epimedium zijn zo opgebouwd dat elke cursus een afgerond geheel vormt en los gevolgd kan worden. Het unieke van de methode van Epimedium is dat elke beginnerscursus geschikt is als instapcursus voor wie nog nooit Nederlands heeft gehad, maar ook voor wie al een, twee of drie cursussen heeft gevolgd. Wie de vier cursussen met succes heeft gevolgd, beheerst het Nederlands op niveau A1.

Cursusbeschrijving
Waar is dat? Where is it? Elke cursus Nederlands voor beginners is opgebouwd rondom andere thema’s en vaardigheden. In deze cursus leer je onder meer de weg vragen en anderen de weg wijzen, kaartjes kopen, bij de garage je auto laten repareren, de indeling en inrichting van een huis of appartement beschrijven, vergelijkingen maken. Elk van de vier vaardigheden spreken, luisteren, lezen en schrijven komt aan bod. De voertaal is Nederlands met waar nodig uitleg in andere talen.

Cursusmateriaal
Een klapper met cursusmateriaal is bij de cursusprijs inbegrepen.

Maarten Arends is cursusmaker en oprichter van Epimedium.

Inschrijven voor deze cursus?
Mail naar cursussen@epimedium.nl, of bel (043) 3250149.

 
3/1/2017
 

Epimedium
Postbus 4907
6202 TC Maastricht
cursussen@epimedium.nl
T (043) 325 0149 (ma-vr, 9-17 uur)
KvK 14063867