Koreaans voor beginners: Annyong!

Koreaans | 7 bijeenkomsten. Deze cursus wordt ingepland bij minimaal vier inschrijvingen. Cursusdata en tijden in overleg met de cursisten.
Cursuslocatie: La Bellettsa, Kardinaal van Rossumplein 99, Maastricht
Prijs: € 149 (incl. cursusmateriaal)

Koreaans voor beginners bij Epimedium
Praktische, vlotte talencursus volgens de unieke methode van Epimedium. In zeven lessen de eerste beginselen leren van de Koreaanse taal – en ook nog een en ander opsteken van de Koreaanse cultuur.

De lessen worden gegeven met assistentie van een native speaker.

Er zijn in totaal vier verschillende Epimediumcursussen Koreaans voor beginners.

De talencursussen van Epimedium zijn zo opgebouwd dat elke cursus een afgerond geheel vormt en los gevolgd kan worden. Het unieke van de methode van Epimedium is dat elke beginnerscursus geschikt is als instapcursus voor wie nog nooit Koreaans heeft gehad, maar ook voor wie al een, twee of drie cursussen heeft gevolgd. Wie de vier cursussen met succes heeft gevolgd, beheerst het Koreaans op niveau A1.

Cursusbeschrijving
Annyong! Hallo! Elke cursus Koreaans voor beginners is opgebouwd rondom andere thema's en vaardigheden. In deze cursus leer je onder meer praten over jezelf, je werk, je hobby’s, vakantie en het weer – en anderen daarnaar te vragen. Elk van de vier vaardigheden spreken, luisteren, lezen en schrijven komt aan bod. De nadruk ligt op spreken en luisteren, maar je leert ook in kort bestek lezen en schrijven in het Koreaans – bijvoorbeeld een formulier invullen en je naam schrijven. De voertaal is Nederlands met Koreaans.

Cursusmateriaal
Een klapper met cursusmateriaal is bij de cursusprijs inbegrepen.

Inschrijven voor deze cursus?
Mail naar cursussen@epimedium.nl, of bel (043) 3250149.

 
27/9/2016
 

Epimedium
Postbus 4907
6202 TC Maastricht
cursussen@epimedium.nl
T (043) 325 0149 (ma-vr, 9-17 uur)
KvK 14063867